Cum ne împărțim între curățenia de Crăciun și timpul petrecut cu copii?

O săptămână fix până la Crăciun!

Ta daaaamm!!! Dilema mămicilor care încă nu au copiii la grădiniță dar trebuie musai să se apuce de curățenia generală este “cum să mă împart?” Mai ales dacă e vorba de un copil ca al meu, care mă vrea lângă el la absolut orice activitate pe care o face. Nu contează dacă se joacă singur, eu trebuie să fiu acolo.

Buuuun!!! Ce am făcut?

De ceva timp am descoperit o tipă absolut minunată care aduce cărți românești aici în Germania. Am comandat de câteva ori de la ea , iar la penultima comandă am avut și o carte de colorat Magic Paint. Erick a fost fascinat de acea carte și eu la fel. Recunosc, e ceva nou pentru mine sa văd o carte în care poți colora cu o pensulă și puțină apă. Fără culori , adică la finalul activității nu am de șters decât puțină apă, în cel mai rău caz.

Acum câteva zile i-am mai comandat, nu una, ci 5 cărți iar eu astăzi, de când a ajuns pachetul mi-am putut spăla frigiterul mai relaxată ca oricând.

Așadar, cum ne putem desfășura în liniște? Asigurându-le activități cât mai atractive și captivante. La Erick funcționează aceste cărți de la editura Usborne .

Acestea sunt cărțile din ultima comandă + cadouri. 😍😍 Happy cum sunt, revin în bucătărie. 😅

Spor să avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *