Am hotărât să trec la “Next step”

De-a lungul celor 31 de ani ai mei, mi s-a propus de nenumărate ori să devin reprezentant al firmei X sau Y și mereu refuzam din cauza faptului că NU sunt de acord cu abordarea “agresivă” a potențialilor clienți. Deși am luat decizia despre care vă voi povesti imediat, să nu credeți că acum gândesc altfel: rămân la ideea că pentru a promova un produs se pot aplica și metode mai “blânde” (dacă produsul respectiv chiar merită promovat!). 😊
Referitor la brandurile unde mi se propunea să fiu distribuitoare, mereu mă gândeam: cum naiba să promovez eu produsele X ? Le-am folosit pe toate de pe piață să am convingerea că întradevăr sunt “cele mai bune”??? NU!
Așadar, nu voi putea vinde niciodată o MINCIUNĂ, doar de dragul banului. Nop, not my style!

Astăzi însă m-am hotărât să devin “reprezentantă” , “consultantă” ori “advocate” Doterra! Și nu pentru că s-a tras de mine în direcția asta, ci pentru că folosesc uleiurile esențiale de aproximativ un an și văd rezultate zi de zi. Nu numai în familia mea ci și în jurul meu.
Deși am tot scris pe blog diverse experiențe astăzi las aici asta:
” Eu sunt doar de o luna in posesia Kitului Home si cel Emotional si nu va pot exprima in cuvinte cat de multumita sunt la cate probleme de sanatate am…. In primul rand am rezolvat problema cu colonul , cu stresul, insomnia si nu mai zic cel mai important sciatica si ernia. Aproape ca nu le mai simt durerea… de o luna de zile nu am mai luat nici un medicament sau injectie… Precizez ca am fost la doctori pentru fiecare problema si zilnic eram cu pastilele si injectii dupa mine iar problemele erau rezolvate (daca erau) temporar. Durerile mereu reapareau. “

Personal am trecut peste un episod foarte urât despre care am povestit AICI unde scriam despre reacția alergică a puiului meu la părul omizilor toxice care invadase zona noastră.

Gândiți-vă că erau copilași care erau afectați mult mai grav decât Erick și toți primeau de la doctor o simplă cremă. Atât! Noi, doar uleiuri foloseam. Zilnic după duș masaj, și a doua zi nu se mai vedeau petele. Reapăreau dacă se juca în preajma copacilor afectați, însă situația celorlalți copii era efectiv critică…
De asta am încredere nelimitată în Doterra, și am decis să fac pasul asta. Cum ai putea să spui că e doar o strategie de marketing când vezi așa rezultate??
Respectul meu pentru persoanele care cred “în știință”, nu în natură, rămâne neclintit. Nu voi crea niciodată un zid între cele două categorii de oameni deși fac parte din categoria celor care refuză să sară cu supozitorul de febră atunci când copilul face 38⁰, ori să sară cu antibiotic la prima tuse ori strănut. Mai spuneam într-un alt articol că mi-am vaccinat copilul deci nu fac parte din nicio “sectă” anti-medicină . Doar că iubesc uleiurile esențiale și vreau să le fac mai cunoscute decât sunt deja. Vreau să ajut persoanele care își doresc să SCHIMBE ceva la modul lor de viață. Vreau să fac parte din echipa celor care schimbă vieți în bine, în frumos.
Zi minunată tuturor! Și sănătate! 😊