Despre evoluția mea spirituală, Chakre și bineînțeles: Doterra

De aproximativ 1 an jumate sunt într-o continuă evoluție psihologică sau spirituală (cum vreți să o numiți).
Cărți citite, uleiuri esențiale, liniște sufleteasca dobândită, pe scurt: schimbări majore în viața mea.
De când folosesc Doterra am tot auzit de Chakre. Răsfoiam informațiile pe repede-nainte, atât cât îmi permitea timpul cu un copil mic. Ieri însă curiozitatea m-a împins până în punctul de a căuta și analiza informații despre fiecare în parte.
De ce scriu acum despre asta? Pentru că sunt impresionată de informația pe care am găsit-o despre Chakra inimii. Scria acolo că dintre uleiuri, “Forgive” este cel recomandat pentru aceasta zonă. Ghici ce: din toata gama de emoționale acesta este singurul care chiar îmi displace ca miros. Iar casc ochii pentru că știam că avem nevoie fix de uleiurile care ne displac, ca miros. De asta are nevoie corpul și sufletul nostru.
Citesc mai departe: “Când Chakra Inimii este blocată îți este teamă de angajamente și simți că trebuie să le faci pe plac celorlalți ca să fii iubit.
Ai fost rănit în nenumărate ori de alții în relațiile tale, iar acum crezi că trebuie să te protejezi ca să nu fii iar rănit.
Îți este dificil să oferi și să primești afecțiune sau să dai dovadă de compasiune.
Te superi ușor și devii dependent de partener într-o relație, ceea ce duce apoi la furie și neîncredere.
Poți avea alergii, astm sau probleme cu inima. “
Baaaam, la partea cu astmul iar imi cade sfecla pentru că da, acum aproximativ 5 ani am fost suspectă de astm. Și dacă derulez puțin înapoi, s-a întâmplat fix în momentul în care “sufeream” fix de cele explicate mai sus.
Coincidență? Nu! Nu cred în așa ceva!!!

De-a lungul acestei schimbări din viața mea am conștientizat anumite lucruri esențiale însă cel mai important este despre “legea atracției”. Pe scurt: gândurile noastre atrag în viața noastră fix același tip de vibrație.
Exemple:
mama către copil:”dacă mai mănânci înghețată, faci roșu în gât!” (Și poc, roșu în gât)
“Nu ne mai descurcăm deloc cu banii, dacă nu ne ajung nici de data asta până la salarul următor??? ” – fix energia asta o atragi în viața ta: să NU îți ajungă până la salarul următor!!!!
La început de sarcină: “O să mă mai iubești și când o să fiu grasă? “- la scurt timp după naștere, el îi cerea divorțul. Da, nu-i o poveste!

Fricile și grijile noastre sunt de fapt energii cu o vibrație foarte ridicata. De asta “se lipesc” de noi atât de repede.
Scriu asta pentru că sunt mamă. Scriu pentru că îmi doresc să fiu pentru copilul meu mama aia fericită, sănătoasă mintal care să îl crească departe de paradigmele societății în care a fost ea însăși crescută.
Scriu asta deși risc să par în ochii unora ciudată. O bună prietenă a fost întrebată: ” Te-ai pocăit???” Râd și acum.
Evoluarea spirituală nu are de-a face cu Dumnezeu.
Evoluarea spirituală este de fapt fericirea aia din interior. E starea aia care te face să-l vezi pe Dumnezeu (apropo) oriunde, în orice din jurul tău. (fără să fii fumat😂😂)

Cine dorește informațiile pe care le dețin eu despre Chakre, pe înțelesul tuturor, scrieți-mi.
Gânduri pozitive, tuturor!